Komentár - detail

Jazdecký klub Karpatia, Bratislava

Jazdenie

Celkové hodnotenie: 

5.0
Podmienky:

5.0
Vybavenosť:

5.0
Prostredie:

5.0
Personál:

5.0
Cena:

5.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: Barbora
05. október 2010
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 5 z 17 ľudí je tento komentár užitočný

Je to tu úplne super. (5.10.2010)Dnes som tu bola jazdiť a je to tu to sa ani nedá povedať. Andrejka je najlepšia trénerka akú som kedy mala a podla mňa ti čo tu písali sú úplne mimo pretože je to najlepší klub v Bratislave a mam taký pocit že aj najlacnejší. Dnes som aj klusala lebo ja už jazdím približne 10 mesiacov a klusať už ako tak viem potom som robila veľký kruh a diagonálne som menila smer aj v kluse (nechcem sa vychvaľovať) proste je to tu bomba. Koníky sú veľmi pekne a milé a dnes som jazdila na hnedákovi (pre tých čo nevedia hnedý kôň a čierna hriva) a bol veľmi poslušný.Ďakujem vám za vašu pozornosť.

P.S. Ty čo si myslia že to nie je dokonalý klub tak sa veľmi mýlia. Ale ved čo už každý je nejaký a ten kto tu písal že to je nič moc tak nič moc je to možno pre nich a myslím že väčšina ľudí so mnou bude súhlasiť pretože dosť veľa ľudí tu písalo že je to super a majú aj pravdu.

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt