Komentár - detailHmmmPre 1 z 2 ľudí je tento komentár užitočný
HMM no neviem.Ja tam chodim hravat pravidelne a nikdy som podobny problem nemal.Jedine minus vidim v tom ze tam nieje klima ale zase nieje to standart vo vela sportoviskach.A to co tu pisete no neviem ci len ja vzdy trafam dobre ale objednavka je vzdy bez problemov este sa mi nestalo ze som nedostal kurt a to aj ked som volal hodinu vopred.Dokonca nerobili paniku ani ked som zrusil termin.Satne by samozrejme mohli byt aj lepsie ale chodim hrat badminton a nie sedet do satne.Sprchoval som sa tam vzdy bez slapiek a nic som nikdy nechytil.No a ten Ujo majitel to tiez nechapem pretoze ked som tam bol ja a sedel som vonku tak dokonca dosiel k nam ci nechceme dalsie stolicky a ci nam nema zapnut dalsie svetlo pri stole cize skor som z jeho strany videl ochotu.Personal taktiez ziadny problem...Zaparkoval som vzdy aj ked mali plno a zadara.A cena za kurt 6 euro/hod. tam asi niet co dodat...Asi je to o tom co kto caka.Ja si idem zahrat a zahram si vzdy super a o to ide.Niekto asi potrebuje aj nove satne stenu atd. aby mal dobri pocit z badmintonu ja nie...No a ten radiator hmm...To by clovek musel byt pekny mulo aby sa na ne zrutil.Ja hram vzdy na plno a nikdy som sa k nim nepriblizil ani na pol metra. |
Šport v mesteNajobľúbenejšie športy
Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené. |