Komentár - detail

Letné kúpalisko Rosnička, Bratislava

hodnotenie

Celkové hodnotenie: 

5.0
Podmienky:

5.0
Vybavenosť:

5.0
Prostredie:

5.0
Personál:

5.0
Cena:

5.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: Zuzana
12. jún 2010
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 11 z 13 ľudí je tento komentár užitočný

Ja osobne som veľmi spokojná... Chodte sa v Bratislave pozrieť aj na iné kúpaliská napr.
Matadorka....
sa niekto sťažuje na topole a na čistotu ??? Tam dostanete aj plesne v strednom bazéne... Nehovoriac , že na záchodoch sa nedá ani ísť, pretože je to hrôza...
Lamač? Je pomerne cenovo rovnaký , prostredie tiež ale tá voda... ľadová Voda, to sa nedá prekúsnuť...
Detto je to na Delfíne a ešte hlava na hlave...
S mojim synom sme pochodili všetko čo je v dosahu BA, dá to to celkom zrovnávať s Termalom V Senci samozrejme je to inej kategorie/
avšak Rosnička samozrejme pre to všetko ostatné vedie...
Chodíme tam už roky a prešla veľkou rekonštrukciou a podľa mnňa sa snažia každý rok viac a viac....
Jediné, čo ja osobne by som kúpalisku vytkla sú WC kabínky, ktoré sú úplne malinké... Nie že by som sa tam nezmestila / a to netrpím nadváhou/ ale nie je domyslené napr. keď ide mamina s dieťatkom sama na kúpalisko... musí ho nechať bez dozoru, pred WC kabínkami... alebo ako som si všimla to niektoré maminy / mne sa to osobne prieči, nakoľko nechcú nechať bez dozoru svoje deti/ jednoducho do bazéna...
To je asi jediné mínus
ale 100 ľudí 100 chutí a mňa jednoznačne vedie a každému, kto sa ma spýta, že kam sa ideme kúpať odpoviem len , že na Rosničku...
inde ani nechodíme
aj dnes sa tam chystáme :)
prajem veľa úspechov a pekné leto
z úctou
Zuzana Ďurišová

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt