Komentár - detail

City Gym, OC MAX Prešov

uz nikdy viacej

Celkové hodnotenie: 

2.0
Podmienky:

2.0
Vybavenosť:

2.0
Prostredie:

2.0
Personál:

3.0
Cena:

1.0
Bol pre vás tento komentár užitočný?
Áno Nie
Autor: jano
21. január 2014
Nahlásiť nevhodný komentár

Pre 0 z 0 ľudí je tento komentár užitočný

strasna mizeria, najhorsie fitnescentrum v akom som doteraz bol...mali priestok kde sa tlaci tolko ludi a zbytocne si len zavadzaju. slaba uroven vybavenosti strojov, stare zle fungujuce veze a iba jedna jedna hrazda.... v satniach miniaturne skrinky a iba dve dve sprchy. odporucam sa vyhnut tomuto fitnesu ak si chcete poriadne zacvicit bez toho aby vam tam niekto stale zavadal. cena je prnane vysoka na to ze je to velmi nizsky standart.

1-1 z 1
Zoradenie 

02. apríl 2014
Nahlásiť tento komentár
Nechápem úplne Janov komentár. CITY GYM je rozlohou najväčšie fitnescentrum v Prešove, prešiel som ich v Prešove všetky. To že je tam veľa ľudí značí asi iba o tom, že ty ľudia a zároveň aj ja, tam radí chodíme cvičiť hlavne kvôli vybavenosti, čistote, vzduchotechnike a personál je tam tiež ústretový......Áno je, tam niektoré dni počas špičky plno, no pokiaľ môžem, chodím skôr medzi 10:30 h až 15:30 h, kedy je menej ľudí a v tom čase je vstup len 2,70 eur, respektíve mes.permanentka len za 25,-eur (neobmedzena). Na to že fitko je v nákupnom centre, 25,-eur mesačne nieje moc, a ani sa nemusím viazať nejakou zmluvou. Stroje nie su síce najnovšie ale su plne fúnkčné a dokonca každý rok prečalunia komplet fitko. Zn.strojov je TECHNOGYM..., a kardio tiež super.. jednoručky myslím do 60 kg... Mne osobne v tom fitku nechýba absolútne nič. Nechapem niektorých ľudí že tu píšu totálne nepravdivú kritiku. Ja iba vrelo odporúčam, myslím že TOP FITKO V PREšOVE. Dokonca už otvorili aj ďalšiu prevádzku a tak na jednu permanentku využívam dve fitnescentrá.

1-1 z 1

Šport v meste

Najobľúbenejšie športy

sporty Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené.
>> Viac o najpopulárnejších športoch

Hlavná stránka | Vyhľadávanie | Prihlásenie | Pravidlá | Otázky a odpovede | Kontakt