Komentár - detailzmeniť kuchárovPre 5 z 5 ľudí je tento komentár užitočný
dobrý deň sme návštevníci bnc snád od otvorenia chodíme k vám pomerne často na to aby sme si dovolili napísať niečo na vašu adresu či adresu personálu najskôr by som podotkla že som maximálne spokojná s prostredím či personálom obsuha bowlingu je príjemná občas ich naozaj obdivujem ako to zvládajú behať hore dole za hodinu niekolko krát upozorniť ludí ked nevedia kontrolovať sami seba a poškodzujú to čo niekto vybudoval pre nás .nemôžem zabudnúť na čašníkov to je samozrejme diskutabilné nieje zmena ako zmena jedna je lepšia usmiata druha zamračená dokonca mám pocit že ich obťažuje že vôbec niekto prišiel dokonca ich ťažko nájsť ked niečo chceme aj ked sa to tam pomenilo za ten čas(poznámka k lepšiemu )čašníčky mi teraz vyhovujú asi všetky dúfam že im to ostane takto dlho a nepokazia si renomé obdivujem aj ich je to makačka nabehajú sa všetka česť sama som robila čašníčku a dokonca si myslím že ich je málo na takú plochu máme s manželom prevádzku (gastronomie)tak si dovolíme hodnotiť aj túto stránku asi najviac mi prekáža kuchyňa jedlá sú chutné ale na tanieri nevyzerajú lákavo ,na jedlá sa čaká dlho aj napriek tomu že v tom čase nemáte akciu alebo plnú prevádzku nevidím do kuchyne ale aj keby tam bol kuchár sám dve jedlá nieje možné robiť aj hodinu!!!! celkové hodnotenie z 10 /6bodov chybu nedávam personálu ale vedeniu! a to aj vdaka tomu že ja by som u mňa v plnéj prevádzke nikdy nerobila práce ako menila podlahu neverila som vlastným očiam a to je aj dôvod prečo som po rokoch vôbec napísala hodnotenie veľká škoda že z dôvodu nespokojnosti opakujem mooja nespokojnosť nieje personál .dakujem |
Šport v mesteNajobľúbenejšie športy
Prinášame vám pravidlá, zaujímavé informácie a historické fakty o individuálnych a kolektívnych športoch, ktoré sú u nás najviac rozšírené. |